Over ons

Hooggeëerd publiek,

Ik heet u als voorzitter van Theatergroep Uit &  Thuis van harte welkom op onze site. Na heel wat jaren lid te zijn, wil ik u niet onthouden hoe trots ik ben om nu dan voorzitter te mogen zijn van deze vereniging, waarin zo’n 20 leden, van 14 tot 55 jaar oud, zijn of haar steentje bijdraagt.

“Wat is Uit & Thuis?” hoor ik vaak. Het is een ruim 70 jarig bestaande vereniging, die de afgelopen jaren zeker niet meer oubollig is, maar juist meegaat in deze tijd met allerlei moderne ontwikkelingen.  Ik noem bijvoorbeeld het gebruik van LED-schermen, welke wij kosteloos mogen gebruiken van één van onze hoofdsponsors. Hier zijn wij hen zeker erg dankbaar voor.
Tevens wordt er een compleet licht- en geluidsplan gemaakt door een paar leden.

In de zomermaanden is er een productieteam, onder leiding van onze regisseur Peter Meijer en choreograaf Ellen van der Meer, bezig een complete show met een bepaald thema te verzinnen. “Compleet” wil zeggen: korte sketches, dansen, cabaret en liedjes. Kortom voor ieder wat wils.
Vanaf september wordt er gestart, op de donderdagavonden in Zalencentrum “de Brug”, met het instuderen van teksten en dansen, zodat er in maart weer een spetterende show neergezet kan worden.

Nieuwsgierig geworden??? Volg ons op Facebook en Youtube om onze vlogs te volgen!

Houdt 18 en 25 maart 2023 vrij in uw agenda. U krijgt hier zeker geen spijt van!!

Graag tot ziens!!!

Nikk Willems
Voorzitter Theatergroep Uit & Thuis.