Over ons

Hooggeëerd publiek,

Ik heet u als voorzitter van harte welkom op de site van “Theatergroep Uit & Thuis”.

Ik hoor regelmatig in m’n omgeving; “Wat is nou een voorstelling van ‘Uit & Thuis’? Is dat een toneelstuk? Een musical?”
“Nee! Het is een beleving! U bent echt even een avondje ‘Uit‘ en toch voelt u zich gelijk ‘Thuis‘.”

Wij maken een show van twee uur, met ieder jaar een ander thema. Dit betekent dat er zo’n 50 sketches, liedjes, dansen en cabaret in een rap tempo aan u voorbijtrekken. De afwisseling van de verschillende onderdelen maken de show tot een fantastisch spektakel.

Zelfs na de show houdt uw avondje Uit niet op, door onze welbekende afterparty inclusief DJ, om de avond compleet te maken.

UNIEK

Ik wil u niet onthouden hoe trots ik ben op onze vereniging en dit is waarom;
als vereniging zijn we uniek in z’n soort. De show (welke wij in eigen beheer elk jaar opnieuw verzinnen, produceren en uitvoeren), decors, kleding, grime en het licht- en geluidsplan worden door de leden bedacht en gemaakt. 

Dit betekend dat ongeveer 40 enthousiaste vrijwilligers ieder jaar, en ieder met z’n eigen talent, actief bijdragen aan een geweldige show. De leeftijd van onze leden is ook UNIEK; deze ligt tussen de 16-80 jaar!

Om al ons enthousiasme in goede banen te leiden, hebben we een fantastische regisseur in huis; Astrid van Os. Zij is het hele jaar gedreven (‘s zomers met het productieteam voor het ontwerp van de nieuwe show en van september – maart met de dans en toneelgroepen) om er alles uit te halen een geweldige show neer te zetten!

Ik wil u dan ook weer van harte uitnodigen voor onze shows op 21 en 28 maart 2020.

Hartelijke groet,

Judith Vervoort
Voorzitter “Theatergroep Uit & Thuis”