Over ons

Welkom

Hooggeëerd publiek,

Ik heet u als voorzitster van harte welkom op de site van onze theatervereniging Uit en Thuis.

Ik hoor regelmatig in m’n omgeving; “Wat is nou een voorstelling van Uit en Thuis? Is dat een toneelstuk? Een musical?”
Nee! Het is een beleving! U bent echt even een avondje ‘Uit’ en toch voelt u zich gelijk ‘Thuis’.

Wij maken een show van twee uur, met ieder jaar een ander thema. Dit betekent dat er zo’n 50 sketches, liedjes, dansen en cabaret in een rap tempo aan u voorbijtrekken. De afwisseling van de verschillende onderdelen maken de show tot een fantastisch spektakel.

Zelfs na de show houdt uw avondje uit niet op, door onze welbekende afterparty inclusief DJ, om de avond Uit compleet te maken.

UNIEK

Voor u doorklikt, wil ik u niet onthouden, hoe trots ik ben op onze vereniging en zou ik u graag uitleggen waarom.
Als vereniging zijn we uniek in z’n soort; de bijzondere samenstelling van de show, wat wij in eigen beheer, elk jaar opnieuw verzinnen, produceren en uitvoeren. Tevens maken de leden zelf de decors, kleding, grime en ontwerpen het licht- en geluidsplan.

Dit betekend dat ongeveer 40 enthousiaste vrijwilligers ieder jaar, en ieder met z’n eigen talent, actief bijdragen aan een geweldige show. De leeftijd van onze leden is ook UNIEK; deze ligt tussen de 16-80 jaar!

Om al ons enthousiasme in goede banen te leiden, hebben we een fantastische regisseur in huis; Astrid van Os. Zij is het hele jaar gedreven (‘s zomers met het productieteam voor het ontwerp van de nieuwe show en van september – maart met de dans en toneelgroepen) om er alles uit te halen een geweldige show neer te zetten!

Daarom nodig ik u met trots uit, om 14 en 21 april 2018 onze unieke show “Ready For Take Off” en het Uit en Thuis gevoel te komen beleven.

Voor kaarten klik hier.

Hartelijke groet,

Sia van den Heuvel
Voorzitter Theatervereniging Uit en Thuis

Groepsfoto van Uit en Thuis